Palvelut

Riverside -aito kokemus

Tutustu kiehtovaan jokikalastukseen. Kokeile vaikka perhokalastusta. Kalastat virvelillä ja perholla joen privaattialueilla kalastusoppaan huolehtiessa viihtymisestänne.
Mika Pitkäsellä on 20 v. kokemus Merikarvianjoelta sekä vahva alan koulutus. Majoituskohteista valitsemme yhdessä Teille parhaiten sopivan. Uutuutena on juuri valmistunut RIVERSIDE SAARIKOSKI (140 m2); ympärivuotinen edustustila kosken rannalla. Alueella on uimaranta ja ulkoilureitti. Tai valitse pienempi mökki meren tai joen rannalta tai perinteikäs kartanotyyppinen majatalo.

Matka sisältää kaksi opastettua kalastuspäivää, yhden yöpymisen, liinavaatteet ja pyyhkeet, paikalliskuljetukset, kalastusvälineet, saappaat, luvat, kaikki ruokailut tulopäivälle ja lähtöpäivälle aamiaisen ja lounaan. Matkaan voidaan lisätä meriristeily saaristoon, kanoottimelontaa joella tai joku muu tapahtuma.
Ykkösluokan koskikalastusta, käytössä laadukkaat varusteet, palveleva kalastusopas, aidot ruoat ja sokerina pohjalla savusaunatyyppinen kertalämmitteinen sauna, jossa suurikin ryhmä viihtyy pitkään (vain Riverside Saarikoski). Afterfishing viimeistelee kokemuksen; siis rento kalastaja, sauna, olut, ystävät ja tarinat saaduista ja varsinkin karanneista kaloista! Riverside. Tunne joka muistetaan.
Hinnat alkaen 95 eur/hlö/kalastuspäivä + alv. 22 %, kesto 2 päivää.
 Hyvä ryhmäkoko 4-12 henkilöä.


Kalastusloma

Ilahduta perheesi ja ystäväsi varaamalla monipuolinen mökki- ja kalastusloma.
Lähde perheesi tai ystäviesi kanssa viikon lomalle. Majoittuminen mökissä joen tai meren rannalla.
Mökeissä on sähköt, WC, ruokailuvälineet ja keittiö ruoanlaittoon sekä sauna. Uutuutena on juuri valmistunut RIVERSIDE SAARIKOSKI, joka soveltuu hyvin esimerkiksi kahden perheen yhteiseksi lomanviettopaikaksi. Alueella on uimaranta sekä ulkoilureitti ja vain 2 km matka Merikarvian keskustan kauppoihin ja satamaan merenrantaan.
Lomapaketti (7 vrk) sisältää majoituksen ja alkuopastuksen kalastukseen, lisäksi kahdelle hengelle viikoksi kalastusluvat Merikarvianjoelle, virvelivarusteet, 10 viehettä, haavi ja kahluusaappaat. Opas esittelee Teille ensimmäisenä päivänä kalastusalueen parhaat pyyntipaikat ja neuvoo henkilökohtaisesti jokaista kalastajaa oikeiden kalastusniksien käyttöön. Liinavaateita, kalastusvälineitä ja kahluusaappaita ym. on saatavilla paikanpäällä.
Hinnat alkaen 150 eur/hlö/viikko (sis. alv.) 
Hyvä ryhmäkoko 4-12 henkilöä.


En flag riverside RU-flag
Load brochure here (PDF)

 Kahluuta pysty (kopio)

Riversidelaavu2

Sun+reel